Logeerhuis

Logeren bij Wille!

Het Wille logeerhuis is een kleinschalig logeerhuis aan de Valkstraat in Sneek, waar zes tot acht kinderen met een verstandelijke beperking of een speciale ondersteuningsvraag in de weekenden kunnen verblijven.

Het Wille logeerhuis biedt ieder kind een zeer ruime (slaap)kamer met eigen douche en toilet. Daarnaast is er een sfeervolle, ruime woonkamer waarin gezamenlijke activiteiten plaatsvinden.

dsc_5657

Logeerweekend Kids

Iedere maand organiseren we een logeerweekend voor kids van 4 tot 12 jaar!

Leuke thema’s, spelletjes spelen, er-op-uit, positieve ervaringen op doen en volop de mogelijkheid om te spelen met andere kinderen, afgewisseld met momenten van rust en ontspanning. Leuk, leerzaam en vooral erg gezellig!

Logeerweekend Teens

Het logeerweekend voor tieners is cool! Sport, spel, bewegen, toneel, knutselen, survivaltochten, playbackshow en een bonte avond.

Het Wille logeerweekend voor tieners is uitdagend en actief!

Logeerweekend Care

Het logeerweekend Care is logeren op maat. Er is veel persoonlijke aandacht door de intensieve begeleiding. Er is voldoende ruimte voor kinderen met een speciale zorgvraag én het logeerhuis is rolstoeltoegankelijk.

Tijdens deze weekenden werken we met leuke thema’s en activiteiten aangepast aan de mogelijkheden van de kinderen in een ontspannen sfeer. Zo kunnen ook kinderen met een intensieve zorgvraag genieten van een weekend Wille!