Groepsbegeleiding

Vrijetijdsbesteding

Op de doordeweekse middagen, in het weekend en tijdens de schoolvakanties biedt Wille groepsbegeleiding in vrijetijdsbesteding aan. Ons programma richt zich op samen spelen in een vertrouwde omgeving en we streven naar maximale zelfredzaamheid. Of uw kind nu houdt van buitenspelen, sport of creatieve activiteiten, wij zorgen voor Wille.

Activiteiten

Op de groep werken we met een wekelijks wisselend thema. We bieden bij elk thema gevarieerde activiteiten aan. En we trekken we er graag op uit! Zo gaan we bijvoorbeeld bowlen, doen we het blote voetenpad, zijn we in het zwembad of nemen we een kijkje bij de brandweer.

Leerzame invulling

Onze groepsbegeleiding is er voor kinderen en jongeren die problemen ervaren bij het invullen van hun vrije tijd. Hiermee ontlasten we ouders/verzorgers en verzorgen we een leerzame tijdsbesteding. Onze pedagogisch medewerkers hebben ruime ervaring met kinderen met speciale begeleidingsbehoeftes. Bij Wille werken we met een extra ruime bezetting van medewerkers, waardoor we altijd voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven.

Onze locaties