Kunnen wij u helpen?

Voor al uw vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het aanbod van Wille staat ons team op het Service Bureau voor u klaar. We helpen u graag!

Aanmelden

Voor het aanmelden van uw kind is er (een aanvraag voor) een beschikking bij de gemeente of een indicatie van het zorgkantoor nodig. Hieruit worden onze diensten gefinancierd. U kunt, voordat u de aanmelding bij ons doet, contact opnemen met uw wijk-/ gebiedsteam. We sluiten, indien mogelijk en gewenst, ook graag aan bij gesprekken met het wijk- of gebiedsteam.

Intake en start 

Zodra wij een aanmelding ontvangen, nemen wij contact met u op. Er volgt een intakegesprek en we stellen in overleg met u een zorgplan op. Dit zorgplan kunt u gebruiken bij verantwoording naar zorgkantoor of bij een aanvraag voor herindicatie. Zodra de financiering geregeld is kan uw kind starten op de afgesproken locatie.

De persoonlijke gegevens worden bij Wille zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

In onze Privacy Verklaring kunt u hier meer over lezen;

Privacy Verklaring Wille

Meer informatie over Wille kunt u lezen in onze algemene informatiebrochure:

Algemene informatiebrochure Wille 2019

 

Wille Speciale Kinderopvang

Grote Kerkstraat 4

8601 ED Sneek

0515-430630

(Iedere werkdag van 9:00 – 17:00uur,

tijdens de schoolvakanties van 9:00 – 12:00 uur)

info@specialekinderopvang.nl

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht