Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(D:\appdata\IIS\vhosts\specialekinderopvang.nl\httpdocs/wp-content/plugins/D:\appdata\IIS\vhosts\specialekinderopvang.nl\httpdocs\wp-content\plugins\stops-core-theme-and-plugin-updates/languages/stops-core-theme-and-plugin-updates-nl_NL.mo) is not within the allowed path(s): (D:/appdata/IIS/vhosts/specialekinderopvang.nl\;C:\WINDOWS\Temp\) in D:\appdata\IIS\vhosts\specialekinderopvang.nl\httpdocs\wp-includes\l10n.php on line 584
Contact – Meerwille

Kunnen wij u helpen?

Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij uw aanvraag voor een beschikking bij de gemeente of een indicatie bij het zorgkantoor. Ook kunnen we eventueel aansluiten bij gesprekken met het gebiedsteam of wijkteam. Wij zijn u graag van dienst.

Na uw aanmelding

Zodra wij een aanmelding ontvangen, nemen wij contact met u op en sturen we u de benodigde formulieren toe. Er volgt een intakegesprek en we stellen in overleg met u een zorgplan op. Dit zorgplan kunt u gebruiken bij verantwoording naar zorgkantoor of bij een herindicatieaanvraag.

Wille Speciale Kinderopvang

Grote Kerkstraat 4

8601 ED Sneek

0515 430630

info@specialekinderopvang.nl

 

Meer informatie kunt u lezen in onze algemene informatiebrochure:

Algemene informatiebrochure Wille 2018

Contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht